Palvelut


Majoitus

Maanselän Etapista löytyy majoitusta mitä erilaisimpiin tarpeisiin: Hyvin varustettuja ympärivuoden käytössä olevia lomamökkejä luonnonrauhassa rannan läheisyydessä, kesämökki ja metsämökki kesämajoitukseen sekä kesän 2005 aikana valmistuva Komulan maalaistalo isommallekin porukalle. Valitsetpa minkä majoitusmuodon hyvänsä, olet keskellä aitoa kainuulaista maisemaa ja vieraanvaraisuutta. Tervetuloa!

Ruokailut

Tarjoilemme päivittäin puhtaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä, maistuvaa kotiruokaa.

Aloita aamiaisella, käväise lounaalla ja herkuttele päivällisellä! Maistele ja nautiskele aitoja makuja

lihassa, kalassa, kasviksissa ja leivissä.

Älä unohda suussasulavia kotitekoisia leivonnaisiamme, maistuvat kahvin kanssa tai sellaisenaan.

Palvelemme ma-la klo 8.00 – 21.00 ja su klo 9.00 – 21.00, tilauksesta myös muina aikoina. Tervetuloa makujen Kainuuseen!

Kotieläinpiha

Tule tutustumaan kotieläimiimme! Meiltä löytyy tassua, räpylää, sorkkaa, kaviota, karvaa ja sulkaa, näkemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Juhlat

Maanselän Etappi on tunnettu juhlistaan: Kesäjuhlat heinäkuussa keräävät sadoittain hyvästä ohjelmasta, maistuvasta ruuasta ja kainuulaisesta maisemasta kiinnostuneita Etapin pihapiiriin.

Asiakkaidemme juhlat ovat myös meidän juhlapäiviämme.

Järjestämme vuosien kokemuksella niin yritysten/yhteisöjen juhlat kuin kaikki perhejuhlatkin.

Isot ja pienet juhlat, ympärivuoden  ammattitaidolla ja sydämellä!

Kokous

Tervetuloa kokoukseen ja nauttimaan kainuulaisesta vieraanvaraisuudesta ja upeista maisemista.

Rauhallisissa ja kodikkaissa kokoustiloissamme on helppo tehdä hyviä päätöksiä. Maistuva kotiruoka sekä leivät ja leivonnaiset antavat puhtia koko päiväksi. Kokousohjelmaa voidaan myös piristää erilaisilla harrasteilla esim. poro- tai husky-ajelulla.  Illalla, kokouksen päätteeksi on mukavaa sulkeutua vaikka savusaunan lämpöön ja pulahtaa uimaan… ja sitten nukkumaan mukaviin mökkeihin.

Pyydä tarjous ryhmällesi myyntipalvelustamme.